Ben je ook klaar om afscheid te nemen van handmatig betalen? Dan hebben we goed nieuws! Samen met onze leverancier Visma Nmbrs hebben we de volgende stap gezet in het automatiseren van salarisprocessen en laten we je graag kennis maken met № Pay.

Hiermee regel je betalingen met slechts één druk op de knop of zelfs helemaal automatisch. Nieuwsgierig geworden? 

Kies voor № Pay en…

Hoe werkt het?

Sinds kort heb je in de linker functie balk toegang tot de Visma Nmbrs Marketplace. № Pay is in een paar simpele stappen geactiveerd om vervolgens een koppeling met jouw bank te leggen. Wil je nooit meer een betaling vergeten? Dan kun je zelfs instellen dat de lonen en de loonaangiftes volledig automatisch worden uitgevoerd.

Wat kost het?

De kosten voor het gebruik van № Pay bedragen €5 per bedrijf per maand. Deze kosten worden direct door Visma Nmbrs gefactureerd en geïncasseerd. Salaris Xpert zal deze kosten dus niet meenemen op uw periodieke factuur. 

Mede door deze wijziging is de QR code in de mail van de aangifte loonheffingen niet meer aanwezig.

Wist u dat?

Wist u dat we naast deze nieuwe betaaloptie ook onderstaande mogelijkheden bieden:

  1. Nieuwe werknemers kunnen zich via onze website www.sdpwerkt.nl/stamkaart direct aanmelden;
  2. Binnen Nmbrs zijn er uitgebreide mogelijkheden om vaste documenten te koppelen waarbij ontbrekende velden vanuit de salarisadministratie gevuld kunnen worden;
  3. Het is mogelijk om HR taken vast te leggen en via een workflow in te richten. Met deze HR workflows van Nmbrs vergeet je nooit meer een belangrijke taak en worden alle processen bewaakt;

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden dan informeren wij u graag.