Detachering

Salarisadministratie moet goed en op tijd. Maar wat als je capaciteit onvoldoende is? Of als je kennis tekortschiet? Doe dan een beroep op Salaris Detachering Xpert. Bij ons vind je de deskundige, betrokken salarisspecialist die je nodig hebt.

Als je capaciteit onvoldoende is…

Overstappen op een andere salarisapplicatie? Een andere systeemwijziging? Wij beschikken over de juiste ervaring en kennis om de werkzaamheden uit te voeren. Nuchter en met aandacht.

Heb je te maken met (tijdelijk) personeelstekort op de salarisadministratie? Een (salaris)administrateur met zwangerschapsverlof? Een medewerker die onverwacht is vertrokken? Langdurig ziekteverzuim? Met Salaris Detachering Xpert haal je de salarisspecialist binnen die je zoekt.

Heb je een project op salaris- of administratief vlak met onbekende of complexe materie? Ben je van plan om over te stappen naar een andere (salaris)applicatie en kun je hierbij wel extra deskundigheid gebruiken?

Ben je toe aan een nieuwe salarisapplicatie of overweeg je die, dan adviseren wij je bij de keuze en de implementatie. We hebben ervaring met onder meer Exact HR & Salaris gemak, AFAS, Loket.nl, Visma Nmbrs en Visma Raet Youforce.

Salaris Xpert heeft o.a. kennis van

Meer weten over onze dienstverlening?

Onze relaties over Detachering

Lees hier wat Rick en Marjo zeggen over onze detacheringsdienstverlening.

Door een plotseling tekort aan personeel bij de salarisadministratie hebben wij Salaris Xpert ingeschakeld. Op korte termijn kon een senior salarisadministrateur beginnen die ruime ervaring heeft op salarisgebied en met ons salarispakket van Unit4. De continuïteit was direct geborgd zodat de salarissen altijd op tijd kunnen worden uitbetaald. Door de ervaren salarisspecialisten van Salaris Detachering Xpert! is ook meegedacht om de interne processen te optimaliseren waardoor er efficiënter wordt gewerkt. Met de snelle inzet en ervaren medewerkers zijn wij snel geholpen en worden wij prima ondersteunt bij alle salarisvragen van onze gedetacheerde medewerkers.
Sinds 2020 werken wij samen met Salaris Xpert door een tijdelijk tekort aan ervaren salarisadministrateurs. Wij zochten een medewerker met veel ervaring op salarisgebied en kennis van het salarispakket Afas. Na een kort introductiegesprek was er direct een klik met een medewerker van Salaris Detachering Xpert! waardoor binnen een week kon starten om ons te ondersteunen. De samenwerking is prima, prettig en de mensen hebben kennis van zaken en denken tevens mee aan verbeteringen op personeels- en salarisgebied.