Het is nu bij P&S Xtra mogelijk om de salarisadministratie te koppelen met De Amersfoortse. Weer een service om u betrokken ontzorgend van dienst te zijn. Waarom zou u hier voor kiezen?

Gemak
Wij leggen een koppeling tussen de gegevens in de salarisadministratie en de Inkomensverzekeringen bij De Amersfoortse. Daarna haalt de Amersfoortse automatisch één keer per maand de gegevens vanuit Nmbrs op en verwerkt deze in het administratiesysteem van De Amersfoortse. Het is niet meer nodig om deze gegevens handmatig in het administratiesysteem van De Amersfoortse in te voeren. Wel zo makkelijk.

Altijd verzekerd
Heb je gekozen voor de salariskoppeling? Dan zijn al jouw medewerkers, die in het salarispakket staan, meeverzekerd. Bij een ziekmelding is er geen onduidelijkheid meer of de medewerker wel of niet aangemeld is.

Minder kans op fouten
Staan de gegevens goed in het salarispakket? Dan staan ze ook goed in het administratiesysteem van De Amersfoortse. De kans op fouten wordt hierdoor aanzienlijk verkleind.

Geen kosten
Zowel wij als De Amersfoortse rekenen geen kosten voor het aansluiten en het gebruik van deze salariskoppeling.

Wanneer u hier gebruik van wenst te maken horen wij dit graag en maken we deze koppeling zo spoedig mogelijk voor u gereed.